Skip to content Skip to footer

Verzenden en bezorgen

Alle bestellingen worden na betaling zo snel mogelijk verwerkt en binnen 1 werkdag aangeboden aan onze transporteur PostNL. Bestellingen die op werkdagen voor 4 uur ’s middags (NL tijd) ontvangen zijn (incl. de betaling), worden dezelfde werkdag nog door ons verwerkt (, met uitzondering van (Nationale) feest- en gedenkdagen). U krijgt een bevestiging van de bestelling en van verzending op het door u opgegeven emailadres bij de bestelling.Naar verwachting word het pakket, binnen NL de daaropvolgende bezorgdag al door PostNL aan de deur aangeboden. PostNL bezorgt binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag.

Houdt u alstublieft rekening met het volgende:

  •  PostNL pakketdienst bezorgt op andere tijden dan de gewone post.
  • Wij hebben geen invloed op het tijdstip van bezorgen.
  • PostNL bezorgt (binnen NL) 5 dagen in de week; op Maandag & Zondag (en op feestdagen) wordt er niet standaard bezorgd. Indien u niet thuis bent, zal PostNL het pakket de volgende bezorgdag opnieuw aanbieden. Mocht u bij deze tweede bezorg poging ook niet thuis zijn, dan kunt u het pakket bij het postkantoor ophalen. U ontvangt dan een bericht van de bezorger in uw brievenbus waarop staat waar en wanneer u het pakket kunt afhalen. Hiervoor heeft u 2 weken de tijd. Daarna word het pakket aan ons terug gestuurd.
  • Tijdens transport / na verzending kunnen orders niet meer geannuleerd of aangepast worden.
  • U bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het verzendadres zoals u dat bij ons aanlevert tijdens het check-out proces. Indien dit adres niet correct is aangeleverd, zijn wij niet verwantwoordelijk voor een foutieve aflevering, of de extra kosten van een nieuwe verzending.

Verzendkosten
Brievenbus verzending;  Bestellingen die geschikt zijn om per brievenbuspost te kunnen verzenden, worden automatisch door ons systeem per order geselecteerd. Een bestelling van 3 boeken of minder is in principe brievenbuspost. Vanaf 4 boeken wordt de bestelling geleverd in een doos en zal aan de deur worden aangeboden.

REGULIER PAKKET / STANDAARD TARIEVEN
Nederland: Voor alle reguliere bestellingen bedragen de verzendkosten € 2,95 per bestelling.

Kleine / platte pakketten binnen NL, zullen als brievenbus pakket verzonden worden.

België & Duitsland: wij leveren niet standaard buiten Nederland. Mocht u geïnteresseerd zijn in een bestelling stuurt u dan een email naar info@mosdaughters.com.