Skip to content Skip to footer

Retour & ruilen

Wij hopen uiteraard dat de bestelde producten bevallen. Echter, mocht je het toch willen retourneren dan vind je hieronder de instructies hoe.

Hoe kan ik een artikel retourneren?
Nadat je je bestelling ontvangen hebt, kun je bij Mo’s Daughters binnen 14 dagen het ontvangen produkt retourneren. Het artikel en de eventuele verpakking dienen wel compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Mocht dit niet het geval zijn, zal Mo’s Daughters het geretourneerde item niet accepteren.
Let op: De kosten voor het terugsturen van het pakket zijn voor eigen rekening.

Retourprocedure

  1. Meld je retour aan door een mail te sturen naar: info@mosdaughters.com, met daarin je ordernummer, naam, produkt(en) en de reden van retour.
  2. Stuur altijd de originele pakbon mee met je zending (deze zat bij de originele verzending in de envelop/doos). Vergeet dit niet, wij weten anders niet van wie de retourzending afkomstig is en kunnen deze dan ook niet in behandeling nemen. Mocht je de pakbon niet meer hebben, doe dan een brief met je bestelnummer, naam, adresgegevens, en e-mail in de envelop/doos.
  3. Verstuur het pakket bij voorkeur met een pakketdienst waarbij je een verzendbewijs of Track & Trace-nummer krijgt. Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd.
  4. Zijn er verkeerde of beschadigde artikelen geleverd, dan zijn de kosten van het retourneren vanzelfsprekend voor Mo’s Daughters. Je ontvangt in dit geval per mail retour-instructies waarmee de defecten kosteloos geretourneerd kunnen worden.
  5. Ruilen:Wij kunnen je artikelen niet automatisch omruilen. Mocht je een artikel willen ruilen dan kun je deze retourneren en online het gewenste artikel opnieuw bestellen. Je ontvangt van ons dan een code waarmee er voor je ruilbestelling geen verzendkosten zijn. Het aankoopbedrag van de retour wordt teruggestort zodra wij de retourzending hebben ontvangen.
  6. Retourneren:Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen zal op je rekening worden teruggestort binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen.

Retouradres (let op: dit is een ander adres dan ons postadres)
Mo’s Daughters
De Geerden 20
5334 LE Velddriel